0 proizvoda u korpi
  • Nema dodatih proizvoda

Solarni paneli

Zašto solarana energija ?

Sunčeva energija je najveći izvor energije na zemlji, pored toga, ovaj izvor energije je potpuno besplatan, neiscrpan, dostupan u neograničenim količinama i nema negativne efekte na životnu sredinu. Mogućnosti upotrebe solarne energije su neograničene, a danas se ona u najvećoj meri upotrebljava kao električna i toplotna energija. Domaćinstva koji su se odlučili za upotrebu solarne energije, odnosno njeno skupljanje, istu pretvaraju u električnu ili toplotnu energiju koju koriste za zagrevanje vode ili celokupnog domaćinstva ili kao električnu energiju gde viškove vračaju u mrežu EPS radi kasnijeg korišćenja.

Srbija ima znatno veći broj časova Sunčevog zračenja nego većina evropskih zemalja, a najbolji uslovi su u jugoistočnom delu naše zemlje. Broj časova sunčevog zračenja na teritoriji Srbije iznosi između 1.500 i 2.200 časova godišnje.

SZTR PC Centar Leskovac je zvanični uvoznik i distributer za područje SEE(SouthEast Europe) monokristalnog fotonaponskog modula Eco Green Energy Helios Plus nominalne snage 450Wp garantovane klase A, silicijumskih modula.

Nudimo usluge prodaje, instaliranja, atestiranja i prikljucenja sistema solarnih panela na sistem električne mreže po principu ključ u ruke. Specijikacija panela u nastavku.

Helios Plus 445-455W :